Bine-ai venit

Cine sunt?

Sunt psiholog, lucrez cu copiii si adultii din 2011, incepandu-mi cariera ca antrenor sportiv orientat pe tactica si pregatire psihica.

Absolvent al facultatii de Educatie Fizica si Sport cu specializarea in Antrenamentul Psihologic in sport, mi-am continuat si finalizat studiile la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, cu un studiu comparativ a nivelului de stres dintre tinerii din Romania si tinerii din tarile nordice.

Pe parcursul pregatirii mele am studiat cu profesori din Italia, Olanda, Marea Britanie, Rusia cursuri de comunicare, miscare, nutritie dar si strategii si tactici de echipa.

In 2014 am format un grup sub denumirea art.i.void ce aduna un numar impresionant de specialisti din diverse arii (comunicare, coaching, consultanta, programare, automatizari, psihoterapie, psihiatrie) cu o viziune similara: schimbarea in bine.

Inspiratie

Alergăm rapid spre un soi de țel sau un vis, ori o linie de finish mereu evazivă. Sub pretextul căutării fericirii (și al întrebărilor "unde te vezi pest cinci ani?"), ne imaginăm o versiune diferită a noastră existând undeva în viitorul îndepărtat - de multe ori mai bogată, mai calmă, stabilă și înțeleaptă.

Așa că, ne petrecem foarte puțin timp apreciind unde suntem astăzi. Fiind atât de concentrați pe "cum ar trebui", nu suntem în stare să vedem cum sunt deja lucrurile.

Din păcate, acest stil afectează modul în care abordăm aproape tot ce există în viața noastră: în loc să fim recunoscători pentru ce avem deja, ne obosim cu dorințe, năzuințe pentru ceea ce nu avem; iar în loc să privim frumusețea prieteniilor și a relațiilor din jurul nostru, vedem versiuni inferioare create doar în mintea noastră.

Dacă ne oferim puțină încredere privind cât de departe am ajuns deja, avem tendința de a nu oferi și celorlalți aceeași apreciere pentru eforturile depuse de ei în propriile vieți. Când suntem nerăbdători cu noi înșine, cum putem fi răbdători cu ceilalți? Așadar, atât timp cât ne vom judeca aspru când ne uităm în oglindă, la fel vom proceda și cu cei de lângă noi.

Propun să luăm o pauză și să privim cu alți ochi lumea, chiar dacă doar pentru câteva minute.

Evoluăm, suntem într-o continuă schimbare. Creștem, învățăm și explorăm. Și niciodată nu ne vom opri.

Respiră. Fă un pas înapoi și uită-te la lucrurile mărunte care par să dispară când privești viața în ansamblu.

Ia o pauză.

Dacă ne blocăm în propriile tipare putem interpreta stilul oamenilor de lângă noi ca “greşit”. Putem să întrerupem aceste obişnuinţe, chiar şi în lucrurile mărunte pentru a nu confunda “diferit” cu “greşit”.

Aşa că vă propun un mic joc: încrucişaţi-vă braţele… încercaţi :) Acum încrucişaţi-le INVERS. Este ciudat, aşa-i? Dar ciudat nu înseamnă greşit. Aminteşte-ţi acest lucru.

Nu există realitate în afara celei din noi, de aceea atât de mulți oameni duc o viață falsă. Ei iau imaginile din afara lor drept reale și nu permit lumii lor interioare să se dezvăluie. Hipnoza este una dintre cele mai puternice unelte ce te poate ajuta să descoperi cine ești cu adevărat si astfel calitatea vietii tale sa se imbunatateasca.

Universitate de Psihologie, Universitate de Sport/Pregatirea psihologica, cursuri de nutritie, strategie, NLP, formare in Hipnoza Clinica, terapie Ericksoniana si Relaxare

Ani de experienta
Clienti
Companii cu care am lucrat
Programe de pregatire

Contact

Ma puteti gasi la cabinetul din Bucuresti pe Bulevardul Hristo Botev, in apropiere de magazinul Unirii, sau:

Pe e-mail: contact [@] ovidiuionel [.] ro

La telefon / WhatsApp: 0790.560.269